Autostrazile din Romania

Campania noastra pentru apararea drepturilor si libertatilor omului va propune un subiectul cu totul interesant despre situatia infrastructurii din Romania unde in plina campanile electorala,PSD promitea ca demareaza proiecte de urgenta critica in domeniul infrastructurii. De la autostrada Comarnic-Brasov, Pitesti-Sibiu, finalizarea autostrazii spre Est si inceputul unor sosele noi, toate erau incluse in programul de guvernare garantat de Liviu Dragnea cu mana pe inima. Dupa aproape un an si jumatate de guvernare bilantul este unul de “succes”,asa cum ne-am asteptat cu totii:ZERO kilometri construiti.In timp ce soferii din Romania platesc taxe de poduri,taxa de drum numita Rovinieta,precum si accize in pretul carburantului si impozite la bugetul de stat catastrofele de pe autostrazile si drumurile nationale nu intarzie sa apara.
In continuare va prezentam realitatea de pe drumurile din Romania care se afla pe ultimele locuri in ceea ce priveste siguranta rutiera in Uniunea Europeana cu 97 de decese raportate la 1 milion de locuitori in urma tarii noastre fiind doar Bulgaria cu 99, arata noile date statistice publicate de catre Comisia Europeana.A2, cea mai circulata autostrada din Romania, a devenit un dezastru din cauza gropilor ca dupa fiecare iarna din ultimii ani. Astfel, Autostrada A2 a devenit un adevărat pericol public, din cauza gropilor care au ieşit la suprafaţă imediat ce zăpada a fost înlăturată de pe carosabil. Reprezentanţii CNAIR i-au sfătuit pe şoferi să ruleze cu atenţie pe A2. „S-a constatat ca trebuie sa frezăm 8 km de asfalt. Anul acesta e în licitatie această procedură. Până atunci, autostrada va fi plombată, se vor face lucrari provizorii. De o rezolvare totala a situatiei putem să vorbim de anul viitor. Situaţia a fost agravată şi de utilajele şi materialele antiderapante”, a afirmat Alin Şerbănescu, purtător de cuvânt CNAIR.
Haosul de pe autostrazile din Romania nu se opreste aici.Zeci de coliziuni au loc pe Autostrada Soarelui respectiv Autostrada Bucuresti-Pitesti odata cu schimbarea vremii. Oamenii se arată supărați că nu sunt avertizați cand intervin conditii meteo precare si semnalează că autoritățile nu au emis mesaje de avertizare și nu au montat panouri care să informeze cu privire la condițiile de circulație.
Sunt drumurile din Romania sigure?Cine este responsabil pentru dezastrele produse pe strazile demne de un stat membru UE?

Ne puteti contacta pentru lupta impotriva abuzurilor!Impreuna luptam Pentru Justitie!